Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Afwikkeling

Afwikkeling

Indien er sprake is van een beneficiaire aanvaarding, bepaalt de wet dat er gehandeld moet worden middels een vereffening. Bij de vereffening wordt er bepaald wat er nagelaten wordt aan wie, wie de schuldeisers zijn en hoe het beheer verloopt.

Door onze betrouwbare en respectvolle werkwijze zijn wij de ideale partner voor de afwikkeling van het nalatenschap. Daarbij zorgt onze kennis en ervaring voor een goed partnerschap met zowel notarissen als executeurs-testamentair. 

Allereerst verzamelt de notaris/executeur de benodigde informatie en administratie voor een duidelijk overzicht van de situatie. Er wordt een verklaring van erfrecht gemaakt, waarin de verzorging van de erfbelastingaangifte en hulp bij de verdeling wordt getekend.

Daarnaast zijn er ook heel veel praktische zaken die geregeld worden, zoals het opzeggen van de huur of abonnementen. Maar het gaat in deze fase ook om het veiligstellen van belangrijke stukken als codicillen, geld, waardepapieren en waardevolle inboedelzaken. Inboedel Diensten verzorgt daarom indien gewenst ook het complete boedelbeheer.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven