Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Vloer verwijderen

Vloer verwijderen

Een vloer verwijderen is vaak een onderdeel van woningontruiming. Voor de oplevering van de huurwoning of koophuis is het meestal noodzakelijk. Een pittige klus, dat veel tijd en inspanning kost. Daarbij brengt het veel stof met zich mee en kun je daarna het hele huis van top tot teen schoonmaken. Wij maken dit dagelijks mee en werken snel en efficiënt om de vloer te verwijderen. Indien gewenst kunnen we de ondervloer volledig afwerken, egaliseren en bezemschoon opleveren. 

Welke vloer verwijdert Inboedel Diensten

  • Laminaat
  • Tapijttegels
  • Marmoleum 
  • Pvc 
  • Rubber 

Werkwijze vloerverwijdering

We komen eerst graag langs om de situatie te bekijken. Bij Inboedel Diensten werken we met een contract, zo ontstaan er geen onduidelijkheden over de werkwijze. Daarnaast bieden we een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dat betekent dat je pas betaalt wanneer de vloer netjes is afgehandeld. 

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven