Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Ontruiming vervuilde woning

Ontruiming vervuilde woning

We komen bij Inboedel Diensten de meest ongelukkige situaties tegen. Denk aan vervuilde woningen door verzameldrang, verwaarlozing of overlijden. Vaak weet de omgeving niet waar te beginnen om de woning schoon op te leveren. Bij [bedrijf x] is dit dagelijkse kost. Wij ondersteunen in schoonmaak, boedelbeheer en woningontruiming.

Discrete en specialistische aanpak door Inboedel Diensten 

Om een vieze of vervuilde woning te ontruimen is er professioneel gereedschap nodig. Denk aan specifieke schoonmaakmiddelen, maar ook de volgorde van opruimen is hierin van belang. Daarom beginnen we altijd met een gestructureerd plan van aanpak, waar alle betrokkenen uiteraard invloed op hebben. Daarnaast gaan we bij Inboedel Diensten discreet om met de situatie. Het is al moeilijk genoeg en we doen niets zonder overleg. Denk bijvoorbeeld aan wat er moet gebeuren met de overgebleven inboedel, afvalverwerking, vloeren, reparaties, etc.

Werkwijze ontruiming vervuilde woning

De discretie vraagt om vervoer zonder logo of teksten, zodat de buitenwereld niets hoeft te weten van de situatie. We gaan zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen en niemand anders krijgt toegang tot de woning dan de afgesproken relaties. Betaling gebeurt pas achteraf, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven