Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Ontruiming zorgkamer

Ontruiming zorgkamer

Ontruiming van een zorgkamer vindt meestal plaats wanneer iemand overlijdt in een verpleeghuis. Nabestaanden hebben daar officieel 7 dagen de tijd voor, maar door de oplopende emoties wordt die deadline vaak niet gehaald. Inboedel Diensten neemt de zorgen uit handen, door op een respectvolle manier de kamer leeg en schoon op te leveren.

Spoedontruimingen verpleeghuizen

Na het overlijden van een bewoner krijgt de instelling nog 13 dagen een vergoeding van de AWBZ. Deze dagen kan de instelling gebruiken voor het leegruimen en opnieuw inrichten van de kamer in het verpleeghuis. Vaak zie je dat het verpleeghuis een spoedontruiming wenst, zodat de volgende bewoner er snel in kan. Inboedel Diensten ondersteunt verzorgingstehuizen tijdens dit proces of nemen de hele spoedontruiming graag uit handen.

Wat mag je verwachten bij een ontruiming van de zorgkamer door Inboedel Diensten ?

  • Je ervaart minder emotionele betrokkenheid
  • Je kunt je volledige focussen op de uitvaart
  • Gegarandeerd op tijd opleveren van de zorgkamer
  • Betrouwbare partner in deze moeilijke situatie
  • Zorgt ook voor de juiste afvalverwerking
  • Nauw contact met verpleeghuizen
  • 100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

We maken een prijsopgave en gaan na akkoord zo spoedig mogelijk aan de slag. De betaling wordt pas gedaan wanneer het 100% is afgerond. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven