Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Tapijt verwijderen

Tapijt verwijderen

Tapijt verwijderen is een zware klus. Vooral na overlijden, in een echtscheiding, voor senioren of in elke andere moeilijke situatie. Met name volledig gelijmd tapijt vergt veel fysieke kracht. Je hebt tapijtstrippers nodig, afbijtmiddel, stanleymessen, mondkapjes, veiligheidskleding, een veiligheidsbril, professionele handschoenen etc. Bij Inboedel Diensten verwijderen we tapijt als dagelijkse kost. Daarnaast maken we de ondervloer meteen weer glad en egaal, zodat het netjes en schoon wordt opgeleverd. 

Wij verwijderen tapijt in de volgende vormen:

  • Tapijt verwijderen gelijmd 
  • Tapijt verwijderen geniet
  • Tapijt verwijderen trap
  • Tapijttegels verwijderen
  • Lijm en lijmresten verwijderen
  • Egaliseren van vloer
  • Bezemschoon opleveren van vloer

Werkwijze tapijtverwijdering

Tapijt verwijderen bieden we als onderdeel aan van woningontruiming, maar ook als losse dienst. We komen graag eerst langs om de situatie te bekijken, om vervolgens een contract af te spreken. Je betaalt pas wanneer de opdracht is voldaan. Zo bieden we altijd een 100% tevredenheidsgarantie aan.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven