Hebt u vragen over onze dienstverlening?

Ontruimen

Ontruiming

Woningontruiming kan ontstaan door veel situaties. Misschien ben je gedwongen een woning te verlaten, of is er iemand onlangs overleden. De situatie is meestal al zwaar genoeg en daarom ondersteunt Inboedel Diensten graag bij deze moeilijke periode. Door gedeeltelijk of van A tot Z de woning te ontruimen, heb je één aanspreekpunt, weet je zeker dat er overal aan gedacht wordt en garanderen wij een opleverklare woning.

Professionele woningontruiming door Inboedel Diensten ondersteunt bij:

  • Planning en organisatie
  • Wet- en regelgeving
  • Gedeeltelijke of volledige afhandeling
  • Onverwachte verrassingen 
  • Milieubewuste afvalverwerking
  • Oplevering van huis of huurwoning

Woningontruiming met spoed

In sommige gevallen moet een pand binnen 24 uur leeg zijn. Een woningontruiming met spoed is daarom voor particulieren vaak niet te realiseren. Inboedel Diensten voorziet in planning, organisatie, fysiek werk en zorgvuldigheid. Want ook een ontruiming met spoed moet netjes gebeuren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Klanten ervaringen

Over Inboedel Diensten

Inboedel Diensten is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen, kamers en bedrijven. Bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

Uw zorg is onze zorg!

Scroll naar boven